ارسال پاسخ 

رتبه موضوع
  • 0 راي - 0 ميانگين
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهاد از کاربر جدید برای مدیر سایت
08-09-2008, 09:18 PM
شماره : #1
پیشنهاد از کاربر جدید برای مدیر سایت
با عرض سلام خدمت مدیر محترم سایت من کاربر جدید این سایت هستم و برای بهتر شدن این سایت پیشنهادهایی دارم از جمله اینکه برای بخش گالری عکس ها یک بخش جداگانه که ان هم ارایش خواصی داشته باشد هم چنین برنامه و برای رسیور و گوشی های مختلف خلاصه این سایت خیلی از کم بود ها را دارد اگر مایل باشد تا با کمک بچه همین سایت بخش های مختلف دیگری را هم درست و طراحی کنیم در همه زمینها اگر مایل باشید و موافقت کردید به من ایمیل زده و یا در همین تاپیک ارائه فرمایید

با تشکر
پیشنهاد از کاربر جدید
يافتن تمام ارسال‌هاي اين کاربر
نقل اين ارسال در يك پاسخ
08-11-2008, 12:44 AM
شماره : #2
RE: پیشنهاد از کاربر جدید برای مدیر سایت
سلام
از حسن توجه شما به سایت شاه کلید سپاسگزارم.
آماده شنیدن پیشنهادات شما در این تاپیک هستم ./
نقل اين ارسال در يك پاسخ
08-11-2008, 10:51 AM
شماره : #3
RE: پیشنهاد از کاربر جدید برای مدیر سایت
به نام خدا با عرض سلام خدمت مدیر محترم سایت شاه کلید از این به پیشنهاد من فکر کردید و مایل هستید که پیشنهاد من را بشنوید خیلی سپاسگزارم
پیشنهاد های مت این گونه است که اگر بتوانید برای این سایت بخش هایی را مانند بخش گالری عکس ها
و تاپیک مخصوص ترفندها و هم چنین سخت افزارها برنامه های مبایل و رسیور را طرح کنین و به کاربران فعال این سایت مسئو لیت هر بخش را بدین و شما ناظر کار انها باشین هم سایت شما پر محتوا خواهد شد و هم هر کسی مسئول رسیدگی به بخش های مختلف می شود و از این جهت سایت شما پر مخاطب می شود زیرا این سایت خیلی از کمبودها را دارا می باشد منظور کلی بنده این است که سایت را شامل بخش های دیگر بکنید تا کمبودهای این سایت برطرف شود

با تشکر کاربر .... سایت .....
نقل اين ارسال در يك پاسخ
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

تماس با ماشاه کلیدبازگشت به بالابازگشت به مطلبآرشيو انجمنپيوند RSS