|
فارسی: ارسال پیامک مجازی! Y-Fake Messages
|
|
07-15-2008, 08:26 AM
شماره : #1
|
|||
|
|||
|
فارسی: ارسال پیامک مجازی! Y-Fake Messages
[/align][/size][size=large]سلام دوستان، این برنامه هم 99% فارسی شد!
اين برنامه براي ارسال (در واقع دريافت) مسيج به صورت صوري است. يعني شما ميتونيد به اون يك نام بديد و زمان دريافت پيام رو هم مشخص كنيد تا در موقع مورد نظر، اين برنامه يك مسيج به Inbox شما بفرسته و ديگران فكر خواهند كرد كه شخصي كه شما اسمش رو قبلاً به برنامه داديد، واقعاً اين پيام رو ارسال كرده! درضمن، چون اين برنامه به صورت واقعي، هيچ پيامي رو ارسال نميكنه؛ پس هزينه اي هم نخواهد داشت. ![]() Fake Messages is a free fake message sending application that allows "sending" of fake SMS messages. SMS messages are handled inside the device, so no is needed, thus sending fake SMS messages are completely free of charge.. Designed for S60 OS 9.1 Symbian smartphones تشکر یادت نره |
|||
|
07-15-2008, 10:21 AM
شماره : #2
|
|||
|
|||
|
RE: فارسی: ارسال پیامک مجازی! Y-Fake Messages
ایول آرش جان .
پستاتو دیدم .. این یکی خیلی کاربرد داره :دی ! |
|||
|
07-26-2008, 01:40 PM
شماره : #3
|
|||
|
|||
|
سلام ،
آقایون شرمنده ! من یه سئوال در مورد این نرم افزار داشتم ! من اینو که با پی سی سویت نوکیا نصب میکنم ، تو موبایلم مینویسه : File Corrupted ! گوشیم هم N 95 هست ! ممنون میشم راهنمایی کنید ! موفق باشید ... |
|||
|
08-12-2008, 12:32 AM
شماره : #4
|
|||
|
|||
|
سلام
خدایی این برنامه رو من خیلی لازم دارم اگه می تونید جاوای این برنامه رو هم بگذارید. مرسی |
|||
|
08-12-2008, 08:08 PM
شماره : #5
|
|||
|
|||
|
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ی
|
|||
|
09-03-2008, 09:41 AM
شماره : #6
|
|||
|
|||
(07-26-2008 01:40 PM)MrMasih نوشته : سلام ، احتمالان شما گوشیت هک کردید و فایل installserver کپی کردین تو گوشی مشکل از فایل مربوط برای ساین است که اگر فایل را پاک کنید برنامه به راحتی نصب میشه تشکر یادت نره |
|||
|
09-20-2008, 09:12 PM
شماره : #7
|
|||
|
|||
|
salam
in barnameye kheyli jalebie.mishe javasham bezarin mamnun misham |
|||
|
12-21-2008, 03:35 PM
شماره : #8
|
|||
|
|||
|
از شما متشكرم
|
|||
|
|

![[تصوير: sy09aa.gif]](http://i38.tinypic.com/sy09aa.gif)